Boganmeldelse

Thomas Klausen, adm. direktør
Dansk Mode & Tekstil


Det er bogen, som jeg ønskede jeg havde haft til rådighed, da jeg selv blev leder af en erhvervsorganisation for 8 år siden, da jeg tog springet fra det private erhvervsliv til organisationens verden

Sjældent har jeg slugt en ledelsesbog så hurtigt, samtidig med, at have lavet så mange små noter og overstregninger i margin som med denne.

Bogen er skrevet i et No-nonens sprog, hvor forfatteren Thomas Torp virkelig har noget på hjerte og hvor han formår at holde læseren i hånden igennem hele bogen.

Strukturen og opbygningen gør bogen brugbar og burde være obligatorisk læsning for ledere af organisationer, ansatte og ikke mindst bestyrelser i organisationer.

Danmark er et foreningsland med usandsynligt mange organisationer, foreninger, klubber, hvor arbejdet struktureres mere eller mindre professionelt. Denne bog kan være én vigtig kilde til inspiration for de fleste organisationer, der alle forandrer sig eller som netop burde gennemgå en forandring.

Forandringerne i medlemmernes markedssituation sker med hidtil uset hastighed på grund af den teknologiske og digitale virkelighed. Det sætter store krav til organisationernes forandringsparathed, hvor de ydelser man leverer tilsvarende skal ændres og tilpasses.

Bogen giver læseren en hjælpende hånd, som gør den yderst relevant som hjælpemiddel og brugbart opslagsværk. Specielt de 10 egenskaber omkring god organisationsledelse – 3 faglige og 7 personlige egenskaber. Lederen skal være Forretningsorienteret, Foreningsorienteret og Politisk orienteret udover at være et godt menneske – de 7 personlige må du selv læse dig til i bogen.

Stærkt anbefalelsesværdig!

Thomas Klausen